DCL Health Product Business


Produk Terbaru DCL!

Image016

DCL kini tampil dengan produk-produk baru! Dapatkannya sekarang! Untuk belian, sila hubungi Fieyza di 019.288.5583. Kos penghantaran ditanggung pembeli. Harap maklum. kini tampil dengan produk-produk baru! Dapatkannya sekarang! Untuk belian, sila hubungi Fieyza di 019.288.5583. Kos penghantaran ditanggung pembeli. Harap maklum.

Advertisements

Jualan Istimewa!

Susu_Koles_Gen_4976eb54064cf

Pembungkusan lama Susu Koles-Gen versi Mawi perlu dihabiskan dalam tempoh segera berdasarkan kontrak yang termaktub. Dapatkan Susu Kolen-Gen pada harga seperti di bawah:

Beli 1 unit Susu Koles-Gen pada harga biasa, anda layak membeli unit yang ke 2 hanya pada harga berikut:

CP: WM:RM 48.00 / EM: RM53.00
CP: WM:RM 98.00 / EM: RM103.00 (Harga Biasa)

p/s: Sementara stok masih ada


Pakej Pilihan Pelanggan DCL

Assalammualaikum wbth kepada semua pengunjung blog HafrazDCL..

Haf pernah mendengar dan berkongsi cerita dengan seorang kenalan lama yang amat mementingkan kecantikkan dan penampilan diri. Bahkan, beliau sanggup membelanjakan beribu-ribu hanya untuk kelihatan cantik dan menawan. Ini bermakna ada dikalangan kita yang sanggup mengeluarkan belanja beribu2 untuk tampil sihat dan menawan. Namun, ada juga yang sanggup kepit duit daripada mementingkan kesihatan. Tahukah anda bahawa tidak ada gunanya jika kita jatuh sakit walaupun mempunyai duit yang banyak?

Bagi mereka yang mementingkan kesihatan dan menawan, boleh menempah Pakej A: Sihat, Cantik, Anggun (SCA) untuk sebulan! Cuba 3 bulan secara disiplin, Insyaallah anda akan merasai perubahan yang ketara!! Bagi yang mengalami masalah resdung, kolestrol tinggi, kencing manis, darah tinggi, kerap migrain, kerap keletihan, dll boleh mencuba Pakej B: Perawatan 5P untuk sebulan! Juga disiplin dalam pengambilan selama sekurang2nya 3 bulan untuk merasai kesannya!

Pakej A: Sihat, Cantik dan Anggun (SCA) untuk sebulan (RM538.00 SAHAJA!!)
1. Inte Clenz/Clon Clenz – 2 botol – RM 96.00
2. Bidadari 250ml – 2 botol – RM 106.00
3. Q She – 2 botol – RM136.00
4. Nuage – 2 kotak – RM 156.00
5. Red Guara Cafe – 2 pek – RM 44.00
* Anda layak menerima pemberian percuma MISTERI!!

Pakej B: Set Perawatan 5P untuk sebulan (RM536.00 SAHAJA!!)
1. Inte-Clenz/Clon Clenz – 4 botol – RM192.00
2. Ry-Lex – 2 kotak – RM 116.00
3. Amazing – 2 botol – RM 90.00
4. Oxy P’ionik – 24 botol – RM90.80
5. E-Gnius – 1 botol – RM 48.00
* Anda layak menerima pemberian percuma MISTERI!!

Kos penghantaran sekitar Lembah Klang adalah PERCUMA!! Kepada mereka yang berminat dengan pakej di atas mahupun mana2 produk DCL, boleh membuat bayaran ke CIMB 14020185079523 atas nama Hafiza Mohd Razally atau Maybank 1640 2503 4058 juga atas nama Hafiza Mohd Razally. Sila emel/sms butiran berikut ke hafiza81@yahoo.com atau sms ke +6019.288.5583 Fieyza

Nama penuh:
Alamat lengkap:
No hp:
Tarikh penghantaran:
Jenis pakej:
Jumlah yang telah dibayar:
No rujukan:
Masa/tarikh bayaran:

Sesiapa yang berminat nak jadi usahawan DCL sebagai Sub-Stokis dan juga Stokis tidak kira di mana jua anda berada, anda amatlah di alu2kan menghubungi Fieyza +6019.288.5583

DCL, Lebih Adil, Lebih Sukses!


Info Bengkel & Seminar Terbaru!

Salam pejuang2 DCL khususnya downline HafrazDCL..

Info berkenaan majlis ilmu yang digalakkan hadir bagi pejuang2 yang mahu memantapkan jualan dan kepimpinan serta ilmu produk.

Tarikh: 14 Jun 2009
Hari: Ahad
Tempat: BC Kajang, Prima Saujana
Masa: 9am – 5pm
Bayaran: RM40
Penceramah: CD Zhulhulaifah Shoukatt AliTarikh: 27 Jun 2009
Hari: Sabtu
Tempat: HQ, Wisma DCL
Masa: 9am – 5pm
Bayaran: RM35
Penceramah: CD Zhulhulaifah Shoukatt Ali

Tarikh: 20 Jun 2009
Hari: Sabtu
Tempat: HQ, Wisma DCL
Masa: 9am – 5pm
Bayaran: RM35
Penceramah: CA Khalid Sabran

Kepada downline HafrazDCL sila ambil perhatian ya. Anda digalakkan untuk menyertai kursus ini. Kepada yang masih belum menjadi ahli DCL, anda juga boleh menyertai bagi melihat sendiri kehebatan produk DCL seterusnya bagaimana kami diajar dan dilatih untuk membina kejayaan di atas kejayaan orang lain secara beretika. 🙂

Kepentingan ILMU adalah tunjang untuk mendapat kejayaan dunia dan akhirat. Carilah ILMU yang baik untuk dimanfaatkan bersama.


DCL Satu Pilihan Yang TEPAT

Jangan pandang mudah apabila anda sampai ke blog ini. Ianya PELUANG berharga untuk ANDA. Dalam hidup, kadang2 peluang hanya datang SEKALI SEUMUR HIDUP, jika bernasib baik mungkin peluang akan datang dua tiga kali seumur hidup atau lebih MALANG sekali peluang tidak muncul langsung!

Berhenti sejenak, lihat apakah peluang yang ada didalamnya. Anda musykil? No talian juga disediakan untuk bertanya. Emel juga ada untuk mengajukan soalan. Ruang Chat dan YM juga ada untuk bertanya lanjut. 🙂

Ambil peluang untuk mengetahui dan memahami Pelan Pemasaran DCL yang HEBAT! Cuba dan amalkan produk DCL yang terbukti dan diakui kehebatannya. Berkualiti, Halal, Berpatutan dan Tiada Kesan Sampingan! De Classic Life (DCL) juga menekankan konsep AMAL JARIAH iaitu Tabung Kebajikan Rakan Niaga & Tabung Kebajikan DCL. De Classic Life (DCL) memperuntukkan 0.25% dari nilai jualan syarikat untuk TUJUAN KEBAJIKAN DAN MENINGKATKAN SYIAR AGAMA! Anda sertai kami, dalam masa yang sama boleh beramal.

Anda tak tahu macam mana nak mulakan? Daftar dengan HafrazDCL hari ini juga!!

Gunakan kuasa pilihan yang ANDA ada untuk membuat pilihan yang tepat!
BUAT PILIHAN YANG BETUL
BUAT CARA BETUL
BUAT BETUL-BETUL

Anda masih rasa sukar? Jangan berfikiran NEGATIF. Orang BERJAYA mempunyai TABIAT yang POSITIF! Berhati-hati dengan kata-kata ANDA! Melalui kata-kata, ia akan menjadi TABIAT! Di sini dititipkan beberapa tips bagi ANDA merebut PELUANG ini!!

1. Pelajar-pelajar IPT.
De Classic Life mempunyai produk minda E Gnius untuk membantu kecemerlangan akademik anda! Produk berasaskan homeopati ini tidak lebih dr RM50 pun! Saya percaya, nilai top up telefon anda juga pasti lebih dari ini!! Iya kan?? Jadi mengapa tidak mencuba produk minda berkualiti yang mampu membantu kecemerlangan akademik anda? Cuba amalkan 3 bulan dengan berdisiplin! Rahsia kejayaan itu boleh dikongsi dengan rakan-rakan lain di kolej/asrama di IPT sambil membuka keahlian hanya RM50 SAHAJA!! Anda cuba selama 3 bulan!! Buktikan anda ada perubahan dengan E Gnius!

Kita juga dalam usaha memboikot barangan ISRAEL dan sekutunya. Kenapa kita tidak menyokong barangan tempatan? De Classic Life mempunyai Shower Scrub, Hygiene Wash untuk remaja perempuan & wanita, sabun muka d laila dan juga Sabun Basuh SA9! Jadi anda boleh menggalakkan rakan-rakan anda sama-sama membeli/menjadi ahli DCL bagi mendapatkan harga ahli. Mudah bukan?

Jika anda masih ada alasan bermakna anda akan gagal. INGAT!! ORANG GAGAL MENCARI ALASAN, ORANG BERJAYA MENCARI CARA!

2. Bloggers
Kepada yang gemar berblogging, ini juga peluang anda..sambil berblogging anda juga boleh sama-sama memperjuangkan DCL melalui blog anda dengan bertukar-tukar link atau banner exchange. Cuba produk De Classic Life. Rasai perubahannya. Anda tidak rugi jika anda sihat & cantik dengan produk De Classic Life (DCL). Ini satu lagi cabang untuk menambah pendapatan secara online. Daftar SEGERA HARI INI! Nama anda turut akan dipaparkan dalam blog ini mengikut kawasan yang anda wakili!! Jika ada yang berminat, mereka akan terus menghubungi dan mendaftar bersama anda! Apa tunggu lagi?? Daftar dengan hafrazDCL sekarang!!

3. Gomen/Private
Sekarang sedang gawat, semuanya akan jadi gawat. Namun DCL tidak mudah terjejas kerana kegawatan ekonomi. Modalnya kecil, untungnya besar. Anda menjadi BOS sendiri. Pendapatan tiada had, malah sama-sama membantu orang lain! Bukankah ia kerja mulia??

Kawan-kawan di ofis pasti ramai. Anda cuba produk ini seperti Red Guara Cafe! Bagi yang ada pantry di ofis, boleh letakkan 1/2 aluminium pack dalam almari ofis. Pagi-pagi masa sarapan boleh bancuh red guara cafe yang memberi anda tenaga, tidak mudah letih atau mengantuk! Jangan kedekut. Bancuhlah dua-tiga paket untuk rakan-rakan anda rasa. Mereka pasti akan rasa perbezaannya. Tarik perhatian mereka dengan cara yang hikmah. Paling tidak pun mereka akan membeli dengan anda! Boikot produk ISrael seperti keluaran Nestle spt (Kopi, Milo)!! Jangan hanya cakap nak boikot tapi masih terus beli produk Israel dan sekutunya! 🙂

4. Ibu Bapa / surirumah
Sayangi anak-anak anda..berikat mereka yang terbaik. D Gnius untuk kanak-kanak bawah 12 tahun, manakala E Gnius untuk atas 12 tahun! Ia membantu perkembangan minda anak-anak anda! Untuk hubungan suami isteri, boleh cuba produk paling hangat di pasaran iaitu Bidadari dan Q She untuk isteri, manakala Red Guara Cafe sesuai untuk seluruh keluarga. Tukar sabun mandi kepada shower scrub, sabun baju ke SA9 umpamanya. Tawan hati jiran anda dengan minuman red guara cafe apabila mereka bertandang. Hakikatnya anda perlu mencuba dulu dan merasakan perubahannya! Lebih mudah untuk anda berkongsi pengalaman! Ianya memang menarik!!

5. Guru-Guru /guru tuisyen
Berbalik kepada produk D Gnius & E Gnius, guru-guru boleh menarik perhatian anak murid atau ibu bapanya dengan produk ini. Jika ibu bapa melihat perubahan kepada anak mereka, pasti mereka mahu membeli untuk mendapatkan produk minda DCL!!

Ini sedikit tips dari hafrazDCL! Untuk lebih lagi, jom daftar SEGERA DI SINI!!

Fieyza+6019.288.5583
YM: hafiza81@yahoo.com


Masih Ragu untuk Sertai DCL?

Anda masih ragu hendak menyertai perniagaan DCL? Takut nak keluarkan RM50.00? Macam-macam soalan dalam kepala anda? Bagi yang berminat menjadi sub-stokis, modal hanya serendah RM5ooo sahaja!!

Malu nak buat? MALAS? TAK ADA MASA? GAJI SEKARANG DAH MEMADAI??

Fikirkan ini dan jawab kepada diri ANDA dengan jujurnya.

Berapakah UMUR ANDA SEKARANG?
20 tahun?? 25 tahun?? 30 tahun??

Berapa gaji anda sebulan?
RM1000? RM2000?? RM3000?? RM4000?? (Ingat! Besar Periuk, besarlah keraknya!!)
Maksudnya, semakin besar gaji, semakin banyak komitmennya dan belanjanya!!

Berapa yang anda boleh simpan sebulan selepas TOLAK duit nak kahwin/sewa rumah/duit rumah/duit moto/keta/duit minyak/tol/makan minum sebulan, duit belanja bagi ibu bapa/ duit belanja anak sekolah/belanja dapur rumah/kad kredit/hiburan/bil-bil utiliti/penyelenggaraan kereta dll??

Berapa anda boleh simpan?? RM200?? RM300?? ATAU TAK ADA BAKI LANGSUNG??

Contoh: Jika ANDA menabung RM300 sebulan X 12bulan MAKNANYA, setahun ada simpanan RM3600.00

Jika 10 TAHUN ANDA menyimpan?? ANDA cuma ada simpanan RM36000 SAHAJA!!

Waktu itu, anda yang berumur sekarang sudah TUA 10 TAHUN!! Dan hanya ada simpanan RM36000?? Apa yang boleh dibeli dengan RM36000 pada masa 10 TAHUN AKAN DATANG??

Kereta apa nak dibeli dengan RM36000?? Rumah besar mana yang dapat dibeli dengan RM36000?? Bagaimana pendidikan anak-anak?? Yang nak berkahwin pula, cukupkah RM36000 itu menampung semuanya??

Ubah mentaliti kita!! Sokong DCL kerana ia SATU WADAH PERJUANGAN yg LEBIH ADIL DAN LEBIH SUKSES!! Buka mata Anda wahai penganggur IPT, wahai surirumah, wahai insan yang bekerja samada sektor awam/swasta!! Sama-sama kita bangunkan EKONOMI UMMAH!! Produk DCL BERKUALITI, HALAL, TIADA KESAN SAMPINGAN DAN HARGA BERPATUTAN!!

Buang alasan jauh-jauh!! Change yourself to change!! YOU HAVE THE POWER TO CREATE A MEANINGFUL LIFE!! Jom SERTAI KAMI SEKARANG!! JANGAN BUANG MASA LAGI!!

Maklumat lanjut: hubungi Fieyza +6019.288.5583 / emel ke hafiza81@yahoo.com

 


Kegawatan Ekonomi

Kegawatan ekonomi kesan kelembapan ekonomi dunia semakin dirasai. Semakin ramai pekerja sektor perkilangan, perbankan termasuklah syarikat-syarikat multinasional yang mempunyai operasi di Malaysia juga terkena tempiasnya.

Anda rasa terbeban dengan permasalahan ini? Pening kepala bagaimana nak TAMBAH PENDAPATAN untuk melunaskan bayaran hutang bulanan? ansuran rumah? ansuran kereta? duit belanja anak? perbelanjaan bulanan? kad kredit?

Cukupkah simpanan anda jika berlakunya kecemasan seperti anak sakit? kematian? atau kemalangan yang tidak berbau? Sesungguhnya Rasullullah SAW telah menegaskan bahawa 9/10 rezeki itu datangnya dr PERNIAGAAN! Malah Rasulullah juga adalah PENIAGA HEBAT!

Bebaskah KEWANGAN ANDA? Bebaskah MASA ANDA?

Kita hidup di dunia bukan untuk mencari harta atau menjadi orang yang gila duit..atau bahasa lainnya materialistik! TETAPI hidup sekarang sememangnya memerlukan DUIT..

Kenapa mencari 1001 alasan untuk berkata TIDAK?
SERTAI KAMI untuk sama-sama MEMBINA EKONOMI UMMAH BERDIKARI!

Anda sibuk bekerja? Terjaminkah kerja anda? Fikir Secara BETUL, Bertindak Cara Betul!Justeru itu, ANDA semua yang berusia 18 TAHUN ke atas, minat untuk menjadi usahawan DCL, anda diundang untuk menyertai HafrazDCL!!

 

Jana kewangan ANDA sekarang dengan tindakan bijak menyertai HafrazDCL!! Daftar SEGERA Di SINI!!

Tidak kira di mana jua anda berada.. Di seluruh pelosok negara..ANDA dijemput menjadi RAKAN NIAGA DCL!!

Pertanyaan lanjut boleh hubungi Fieyza +6019.288.5583
Malu nak call SMS pun boleh.. 🙂


Masalah tenaga batin wanita

Masalah tenaga batin wanita:

Bagaimana produk DCL membantu anda dalam masalah ini?
1. Bidadari – Adunan kacip fatimah, kacip serapat, jarum emas, kurma dan lain-lain akan meningkatkan keghairahan sekaligus memberi keupayaan tenaga seksual serta menambah kenikmatan hubungan suami isteri. Produk paling laris di kalangan para isteri!!
2. Q-She – Adunan Lobata (Puerirea Mirifica) yang menambah tenaga wanita dan sekaligus meningkatkan rasa nikmat hubungan kelamin.

Cara guna:
1. Bidadari – Minum 2 sudu makan plastik 2 kali sehari, pagi dan malam.
2. Q-She – Makan 2-3kapsul sekali makan. Malam SAHAJA.

Tawan hati suami anda di ranjang.. Suami pasti teruja!!

Set A: RM130.00
Bidadari 250ml 1 botol + Q-She 42kapsul x 400mg + Kurier

Set B: RM184.00
Bidadari 250ml 2 botol + Q-She 42kapsul x 400mg + Kurier

Untuk belian, sila call/sms Fieyza +6019.288.5583


Resdung

Penyakit: Resdung

Bagaimana produk DCL menjadi mekanisma ke arah kesihatan yang baik:
Dengan menggunakan Set Asas 5P

1. Inte-Cleanse – Pencucian usus membantu menyingkirkan kotoran lama dan baru di usus, membantu menghasilkan darah yang bersih, bebas dari asid berlebihan.
2. Ry-ilex – Melalui pembakaran kolestrol, meningkatkan lagi pencucian darah serta mengurangkan darjah keasidan darah.
3. Amazing – Penggunaan Amazing meningkatkan pembinaan tisu-tisu baru khususnya rawan tulang yang menghasilkan bendalir sinovia.
4. Oxy Pi D’ionik – pH air yang bersifat alkali, membantu mengimbangi keasidan dalam darah.
5. E-Gnius – Garam-garam tisu yang terdapat dalam E-Gnius meningkatkan potensi otak yang mengawal aktiviti penimbunan asid urik dalam darah.
6. Nig’ella – Pati minyak Habbatusauda perahan sejuk ini mampu menguraikan asid urik yang berlebihan yang boleh melekat pada sesendi, disamping bertindak sebagai antibiotik.

Cara guna:
1. Inte-Cleanse – Makan 4 biji sebelum tidur
2. Ry-ilex – Makan 2 biji pagi dan 2 biji malam. Sebaiknya diambil selepas makan kerana akan mengurangkan kesan tindak balas.
3. Amazing – Amalkan 2 sudu teh 2 kali sehari dalam keadaan perut kosong.
4. Oxy-Pi D’ionik – Minum sekurang-kurangnya 10gelas sehari.
5. E-Gnius – Kema, 2 tablet dengan kadar 2-3 kali sehari. (Puasa setengah jam selepas pengambilan)
6. Nig’ella – Titiskan 5-7 titik ke dalam mulut 2 kali sehari. Selepas titik sebaik-baiknya minum segelas Oxy Pi D’ionik dicampur 2 sudu Amazing.

Amalkan secara berdisiplin. Insyaallah.

Bagi mereka yang mengalami masalah resdung, harga set 5P dan Nigella adalah seperti berikut:

Pakej A: Set 5P – RM299.00
Inte-Cleanse 20kapsul x 500gm -2 pek + Ry-ilex 40kapsul x 500mg – 2 pek + Amazing 290gm + Oxy Pi D’ionik (24botol x 350ml) + E Gnius 90 tablet + Kurier

Pakej B: RM340.00
Inte-Cleanse 20kapsul x 500gm -2 pek + Ry-ilex 40kapsul x 500mg – 2 pek + Amazing 290gm + Oxy Pi D’ionik (24botol x 350ml) + E Gnius 90 tablet + Nig’ella 10ml + Kurier

Untuk belian, sila call/sms Fieyza 019.288.5583


Migrain

Penyakit: Migrain
Migrain berlaku apabila saluran darah di otak tidak mengalami keanjalan menyebabkan darah tidak sampai ke otak pada masa yang sepatutnya menyebabkan kesakitan pada bahagian tersebut.

Bagaimana produk DCL menjadi mekanisma:
1. Red Guara Cafe
Ekstrak guarana di dalam ramuan Red Guara akan meningkatkan keupayaan darah membawa oksigen ke sel-sel otak dan sekaligus mengatasi masalah kekurangan oksigen yang menyebabkan migrain.

Yis Beras Merah di dalam Red Guara pula menganjalkan saluran darah bagi membolehkan pengaliran darah terus ke otak tanpa apa-apa sekatan.

2. Oxy- Pi D’ionik
Menambah bekalan oksigen terlarut ke sel otak. Air alkali ini juga mampu mengimbangi kesan asidik melampau yang menyebabkan migrain.

Cara Guna:
1. Red Guara – Minum 3-4 kali sehari
2. Oxy-Pi D’ionik – Minum sekurang-kurangnya 8gelas sehari

Untuk membeli produk, hubungi Fieyza 019.288.5583