DCL Health Product Business


Produk Apple Gold kini dijual berasingan!

Salam semua..

Kini, produk Apple Gold boleh dibeli secara berasingan. Haf pun tertunggu2 juga sbb toner Apple Gold dah habis dipakai.. 🙂 Harga untuk produk Apple Gold seperti di bawah:

 


1. Set Apple Gold 5 in 1 (UV Cream, Night Cream, Moisturiser, Apple Bar & Toner)
CP: WM: RM 398.00 / WM: RM428.00
DP: WM: RM 328.00 / WM: RM 358.00
PV: 200

2. Apple Facial Toner
CP: WM: RM 48.00 / WM: RM 52.00
DP: WM: RM 39.50 / WM: RM 42.50
PV: 23

3. Apple Moisturizer
CP: WM: RM 108.00 / WM: RM116.00
DP: WM: RM 89.00 / WM: RM 96.00
PV: 53

4. Apple UV Cream
CP: WM: RM 108.00 / WM: RM116.00
DP: WM: RM 89.00 / WM: RM 96.00
PV: 53

5. Apple Night Cream
CP: WM: RM 119.00 / WM: RM126.00
DP: WM: RM 98.00 / WM: RM 105.00
PV: 58

6. Apple Facial Scrub
CP: WM: RM 78.00 / WM: RM83.00
DP: WM: RM 64.00 / WM: RM 68.50
PV: 38

7. Apple Bar
CP: WM: RM 32.00 / WM: RM35.00
DP: WM: RM 26.50 / WM: RM 29.00
PV: 16

So, sekarang x de lah pening kepala nak beli satu set bagi mereka yg kurang mampu.. Untuk membeli sila hubungi Haf 019.288.5583.

Advertisements

Produk Terbaru DCL!

Image016

DCL kini tampil dengan produk-produk baru! Dapatkannya sekarang! Untuk belian, sila hubungi Fieyza di 019.288.5583. Kos penghantaran ditanggung pembeli. Harap maklum. kini tampil dengan produk-produk baru! Dapatkannya sekarang! Untuk belian, sila hubungi Fieyza di 019.288.5583. Kos penghantaran ditanggung pembeli. Harap maklum.


Jualan Istimewa!

Susu_Koles_Gen_4976eb54064cf

Pembungkusan lama Susu Koles-Gen versi Mawi perlu dihabiskan dalam tempoh segera berdasarkan kontrak yang termaktub. Dapatkan Susu Kolen-Gen pada harga seperti di bawah:

Beli 1 unit Susu Koles-Gen pada harga biasa, anda layak membeli unit yang ke 2 hanya pada harga berikut:

CP: WM:RM 48.00 / EM: RM53.00
CP: WM:RM 98.00 / EM: RM103.00 (Harga Biasa)

p/s: Sementara stok masih ada


My First Achievement in DCL!

Alhamdulillah, setelah beberapa bulan menggunakan internet dan menjadi pengedar DCL, akhirnya Haf berjaya diiktiraf sebagai antara ribuan ‘Ruby Manager’ dalam DCL. Mungkin ini hanyalah langkah pertama untuk Haf teruskan perjuangan DCL untuk menang dunia, menang akhirat..

Bagi Haf, berapa cepat Haf naik itu tidak penting, tetapi kepuasan dalam tempoh mencapai sesuatu itu lebih diutamakan. Kini Haf semakin giat menghadiri kursus2 yang dianjurkan DCL untuk memantapkan ilmu dan berkenalan dengan sahabat2 DCL yg baru..

Diharapkan, dengan pencapaian yg baru hendak bermula ini, Haf mampu memberi inspirasi dan keyakinan buat usahawan2 DCL di bawah rangkaian HafrazDCL khususnya untuk mengembangkan perniagaan DCL mereka.

p/s: Dikesempatan ini juga, Haf ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin kepada semua umat Islam khasnya pejuang2 DCL!

Jumpa anda di puncak kejayaan!


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan

Salam perjuangan buat semua pengunjung..

Ramadhan semakin menghampiri. Didoakan semoga kita sentiasa di dalam rahmat Allah dan dapat menjalani ibadah puasa dengan penuh rasa syukur dan insaf. Marilah kita sama2 mengimarahkan masjid2, surau2, bersedekah dan menghulurkan zakat agar hasil yang kita peroleh bertambah berkat. Elakkan pembaziran makanan di bulan puasa ok?

Dengan penuh rasa gembira, Haf ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada seluruh umat islam tidak kira di mana anda berada. Sama2 kita perbanyak amalan di bulan ini.


Updates: Seminar Law of Attraction!

Salam perjuangan..

Wahhh..sejak Haf berkongsi cerita tentang seminar ni, ramai yang nak join. Tapi tempat adalah TERHAD! So, kepada downline2 Haf, cepat2 bagi nama untuk Haf ‘booked’ kat CD Rahim! Haf dah pergi hari tu tapi rasa tak puas lagi!! I need 4 repeated again n again!! N tat was i’m. Hehe..

Berikut senarai nama yg dah bersedia nak memantapkan diri untuk menang dunia, menang akhirat:

1. Hafiza Mohd Razally
2. Hamidah Mohamad Saidin
3. Shah Reza b Ahmad
4. Wardah Rashid
5. Aisyah Mohd Saidin
6. Hamidah Che Mi
7. Hamimah Mohamad Saidin

Anda HEBAT kerana memilih untuk menyertai program ini! Tahniah! DCL NO 1!


Stokis & Pengedar DCL diperlukan!

Assalammualaikum wbth..

Salam perjuangan, salam penuh kasih buat semua pengunjung blog. Semoga kehidupan yang kita lalui hari ini lebih baik daripada semalam.

Sebagaimana dipaparkan dalam media massa dan media cetak, DCL terus berkembang dalam mengukuhkan kedudukannya sebagai syarikat MLM Bumiputera Islam yang gah di rantau Asia. Usaha dan semangat pejuang-pejuang DCL yang sentiasa memberikan komitmen yang tinggi, mencerminkan kehebatan DCL bukan sahaja melalui produk-produk hebat, halal dan berkualiti serta mampu dimiliki bahkan sentiasa diingatkan Pengasas 1 dan 2 DCL iaitu Dato Stapa Hj Omar dan Dato Azlina Che Abdullah untuk sentiasa mensyukuri nikmat Allah.

Pejuang-pejuang merangkap usahawan DCL sentiasa diingatkan untuk bersyukur, mengunjungi Kaabah bagi menzahirkan kesyukuran, sentiasa berkongsi nikmat melalui derma dll. Lantaran objektif utama DCL untuk membangun ekonomi ummah berdikari, ia merupakan satu perjuangan kita sebagai Melayu Bumiputera Islam untuk bangkit dalam dunia perniagaan.

Justeru itu, dengan platform yang terbina atas nama De Classic Life (DCL), syarikat yang kukuh dari aspek kewangan, pemimpin tersohor yang telah berkecimpung dalam arena MLM, ukhuwah yang terbina antara usahawan2 DCL, ditambah pula keunggulan produk DCL, Haf menjemput kepada semua bakal usahawan/pengedar yang berminat untuk menjadi stokis samada online atau offline menghubungi/SMS Haf di +019.288.5583.

Bakal2 usahawan(stokis)/pengedar DCL setiap negeri juga diperlukan untuk memenuhi dan menampung keperluan permintaan stok termasuklah di daerah/kawasan2 tempat tinggal anda!!
Bagi yang berniaga online, ini juga peluang anda untuk menambah pendapatan sampingan!

Untuk anda menjadi stokis, minimum modal yang diperlukan hanya RM5k sahaja! Stokis yg berdaftar dibawah kumpulan HafrazDCL juga akan disenaraikan mengikut negeri dan kawasan bagi memudahkan pengguna mendapatkan produk DCL!

Yang berminat juga digalakkan menghadiri kursus2, perjumpaan dan mesyuarat.. Anda boleh berdaftar menjadi ahli bersama HafrazDCL dan menjadi wakil DCL di kawasan tempat tinggal anda!! Berminat?? SMS Haf +6019.288.5583


Motivasi Perdana Dato Stapa

Motivasi Perdana Dato Stapa & Mega Power!!

Salam perjuangan.. 🙂

Anda semua dijemput hadir ke Pertemuan Motivasi Perdana Mega Power bersama CA Khalid Sabran dan Pengasas 1 DCL iaitu Dato Stapa Hj Omar seperti butiran berikut:

Tarikh: 1 Ogos 2009
Masa: 9am – 5pm
Tempat: Wisma DCL, Wangsa Melawati
Harga Kupon Masuk: RM20 (Dah nak habisssss!! Pasti MENGGEGARKAN!!)

Jangan lepaskan peluang ini!! DCL terus mara ke hadapan!! Lebih Adil LEbih Sukses!!


Bengkel 5M DCL oleh CA Khalid Sabran

Assalammualaikum wbth kepada semua pengunjung blog HafrazDCL..

Haf nak kongsi sedikit info dan amat menggalakkan kepada mereka yang berminat untuk ke aktiviti Bengkel 5M DCL seperti butiran berikut:

Aktiviti: Bengkel 5M DCL
Tarikh: 11 Julai 2009
Masa: 9:30am – 05:30pm
Tempat: Wisma DCL, Wangsa Melawati Kuala Lumpur.
Bayaran: RM50 SAHAJA

Program ini adalah program khas untuk meningkatkan jualan dan pendapatan!! Pasti POWER!! Hanya RM50!! Program ini di bawah kelolaan CA Khalid Sabran drp Megapower Centre.

Haf awal2 lagi dah daftar!! Siapa yang belum daftar, elok datang join!! Memang berbaloi!!

Bagi mereka yang berminat nak jadi ahli DCL tetapi masih ragu2..anda juga digalakkan untuk ke program ini!! Jom kita ramai2 memanfaatkan majlis ilmu ini..

Bagi yang hendak menjadi ahli DCL atau membeli produk-produk DCL, boleh sms/call Fieyza di +6019.288.5583 atau YM: hafiza81@yahoo.com ok??

Salam perjuangan drpd HafrazDCL


Pakej Pilihan Pelanggan DCL

Assalammualaikum wbth kepada semua pengunjung blog HafrazDCL..

Haf pernah mendengar dan berkongsi cerita dengan seorang kenalan lama yang amat mementingkan kecantikkan dan penampilan diri. Bahkan, beliau sanggup membelanjakan beribu-ribu hanya untuk kelihatan cantik dan menawan. Ini bermakna ada dikalangan kita yang sanggup mengeluarkan belanja beribu2 untuk tampil sihat dan menawan. Namun, ada juga yang sanggup kepit duit daripada mementingkan kesihatan. Tahukah anda bahawa tidak ada gunanya jika kita jatuh sakit walaupun mempunyai duit yang banyak?

Bagi mereka yang mementingkan kesihatan dan menawan, boleh menempah Pakej A: Sihat, Cantik, Anggun (SCA) untuk sebulan! Cuba 3 bulan secara disiplin, Insyaallah anda akan merasai perubahan yang ketara!! Bagi yang mengalami masalah resdung, kolestrol tinggi, kencing manis, darah tinggi, kerap migrain, kerap keletihan, dll boleh mencuba Pakej B: Perawatan 5P untuk sebulan! Juga disiplin dalam pengambilan selama sekurang2nya 3 bulan untuk merasai kesannya!

Pakej A: Sihat, Cantik dan Anggun (SCA) untuk sebulan (RM538.00 SAHAJA!!)
1. Inte Clenz/Clon Clenz – 2 botol – RM 96.00
2. Bidadari 250ml – 2 botol – RM 106.00
3. Q She – 2 botol – RM136.00
4. Nuage – 2 kotak – RM 156.00
5. Red Guara Cafe – 2 pek – RM 44.00
* Anda layak menerima pemberian percuma MISTERI!!

Pakej B: Set Perawatan 5P untuk sebulan (RM536.00 SAHAJA!!)
1. Inte-Clenz/Clon Clenz – 4 botol – RM192.00
2. Ry-Lex – 2 kotak – RM 116.00
3. Amazing – 2 botol – RM 90.00
4. Oxy P’ionik – 24 botol – RM90.80
5. E-Gnius – 1 botol – RM 48.00
* Anda layak menerima pemberian percuma MISTERI!!

Kos penghantaran sekitar Lembah Klang adalah PERCUMA!! Kepada mereka yang berminat dengan pakej di atas mahupun mana2 produk DCL, boleh membuat bayaran ke CIMB 14020185079523 atas nama Hafiza Mohd Razally atau Maybank 1640 2503 4058 juga atas nama Hafiza Mohd Razally. Sila emel/sms butiran berikut ke hafiza81@yahoo.com atau sms ke +6019.288.5583 Fieyza

Nama penuh:
Alamat lengkap:
No hp:
Tarikh penghantaran:
Jenis pakej:
Jumlah yang telah dibayar:
No rujukan:
Masa/tarikh bayaran:

Sesiapa yang berminat nak jadi usahawan DCL sebagai Sub-Stokis dan juga Stokis tidak kira di mana jua anda berada, anda amatlah di alu2kan menghubungi Fieyza +6019.288.5583

DCL, Lebih Adil, Lebih Sukses!