DCL Health Product BusinessApa itu DCL?

DCL (De Classic Life): Perniagaan yang berorientasikan MLM tulen (BUKAN skim yang menjanjikan cepat kaya seperti piramid, sistem binary, “Business Concept/Sistem Perniagaan yg diprogramkan atau macam-macam skim cepat kaya yang lain”).

DCL memberi peluang kepada ANDA untuk mengubah kehidupan dan membantu insan lain. Berdasarkan perutusan Pengasas DCL, Datuk Stapa dan Datuk Azlina Che Abdullah, DCL TIDAK SEKALI-KALI berkompromi dalam soal kesucian (HALAL) produk, kualiti serta kesan negatif kepada penggunaan produk.

DCL adalah MLM Bumiputera terunggul di rantau ini. Selain itu, warga kerja DCL sentiasa memberikan komitmen yang tinggi, malah DCL sentiasa menghargai pengedar-pengedarnya.

Menjadi pengedar DCL, bukan bererti anda perlu duduk sahaja. Bertindak secara BETUL. Ini bermakna, anda harus belajar bagaimana pengedar DCL lain melakukannya dengan jaya. Rajin-rajinkan diri menghadiri seminar-seminar motivasi, perjumpaan pengedar dan anda perlu melengkapkan diri dengan pengetahuan di dada. Bermusyawarah amat digalakkan!!

Don’t you ever underestimate yourself! Orang yang GAGAL sentiasa mencari ALASAN! Sesungguhnya Allah TIDAK AKAN mengubah nasib sesuatu kaum itu melainkan kaum itu sendiri mengubahnya!! 🙂

Ayuh!! Bukalah lembaran baru dalam hidup anda! Jangan dibazirkan masa yang ada. Ingatlah bahawa KEGAGALAN itu bukan satu TRAGEDI, tetapi USAHA itu sebagai STRATEGI.

Daftarlah sekarang untuk menjadi sebahagian daripada kami di SINI!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: