DCL Health Product Business


Produk Terbaru DCL!

Image016

DCL kini tampil dengan produk-produk baru! Dapatkannya sekarang! Untuk belian, sila hubungi Fieyza di 019.288.5583. Kos penghantaran ditanggung pembeli. Harap maklum. kini tampil dengan produk-produk baru! Dapatkannya sekarang! Untuk belian, sila hubungi Fieyza di 019.288.5583. Kos penghantaran ditanggung pembeli. Harap maklum.


Jualan Istimewa!

Susu_Koles_Gen_4976eb54064cf

Pembungkusan lama Susu Koles-Gen versi Mawi perlu dihabiskan dalam tempoh segera berdasarkan kontrak yang termaktub. Dapatkan Susu Kolen-Gen pada harga seperti di bawah:

Beli 1 unit Susu Koles-Gen pada harga biasa, anda layak membeli unit yang ke 2 hanya pada harga berikut:

CP: WM:RM 48.00 / EM: RM53.00
CP: WM:RM 98.00 / EM: RM103.00 (Harga Biasa)

p/s: Sementara stok masih ada


Regional Rally DCL – Nov 09

Salam kepada semua.

Info untuk dikongsikan bersama. Jom kita sama2 memeriahkan majlis Regional Rally Nov 09. Butiran seperti berikut:

Tarikh: 24 Nov 2009
Hari: Selasa
Tempat: Wisma Sejarah, KL
Masa: 9:00pm – 10:30pm

Bersama dengan Pengasas 1 DCL, Dato Stapa Hj. Omar. Jumpa di sanaaaaaaaaaa!! :)


My First Achievement in DCL!

Alhamdulillah, setelah beberapa bulan menggunakan internet dan menjadi pengedar DCL, akhirnya Haf berjaya diiktiraf sebagai antara ribuan ‘Ruby Manager’ dalam DCL. Mungkin ini hanyalah langkah pertama untuk Haf teruskan perjuangan DCL untuk menang dunia, menang akhirat..

Bagi Haf, berapa cepat Haf naik itu tidak penting, tetapi kepuasan dalam tempoh mencapai sesuatu itu lebih diutamakan. Kini Haf semakin giat menghadiri kursus2 yang dianjurkan DCL untuk memantapkan ilmu dan berkenalan dengan sahabat2 DCL yg baru..

Diharapkan, dengan pencapaian yg baru hendak bermula ini, Haf mampu memberi inspirasi dan keyakinan buat usahawan2 DCL di bawah rangkaian HafrazDCL khususnya untuk mengembangkan perniagaan DCL mereka.

p/s: Dikesempatan ini juga, Haf ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin kepada semua umat Islam khasnya pejuang2 DCL!

Jumpa anda di puncak kejayaan!


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan

Salam perjuangan buat semua pengunjung..

Ramadhan semakin menghampiri. Didoakan semoga kita sentiasa di dalam rahmat Allah dan dapat menjalani ibadah puasa dengan penuh rasa syukur dan insaf. Marilah kita sama2 mengimarahkan masjid2, surau2, bersedekah dan menghulurkan zakat agar hasil yang kita peroleh bertambah berkat. Elakkan pembaziran makanan di bulan puasa ok?

Dengan penuh rasa gembira, Haf ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada seluruh umat islam tidak kira di mana anda berada. Sama2 kita perbanyak amalan di bulan ini.


Updates: Seminar Law of Attraction!

Salam perjuangan..

Wahhh..sejak Haf berkongsi cerita tentang seminar ni, ramai yang nak join. Tapi tempat adalah TERHAD! So, kepada downline2 Haf, cepat2 bagi nama untuk Haf ‘booked’ kat CD Rahim! Haf dah pergi hari tu tapi rasa tak puas lagi!! I need 4 repeated again n again!! N tat was i’m. Hehe..

Berikut senarai nama yg dah bersedia nak memantapkan diri untuk menang dunia, menang akhirat:

1. Hafiza Mohd Razally
2. Hamidah Mohamad Saidin
3. Shah Reza b Ahmad
4. Wardah Rashid
5. Aisyah Mohd Saidin
6. Hamidah Che Mi
7. Hamimah Mohamad Saidin

Anda HEBAT kerana memilih untuk menyertai program ini! Tahniah! DCL NO 1!


Seminar Pengenalan Sains Minda

Program Eksklusif Paling Hebat Abad ini! Seminar pengenalan ini merupakan seminar hukum tarikan untuk menarik apa yang anda mahu dalam kehidupan dan sukses bersama DCL.

Khusus untuk sesi pengenalan kepada pejuang2 dan usahawan2 DCL! Daftar segera! Tempat TERHAD!

Tarikh: 29.08.09
Hari: Sabtu
Masa: 09:30 pagi – 04:30 petang
Tempat: Wisma DCL, Wangsa Melawati
Bayaran: RM50
Utk yg ulangkaji RM10 SAHAJA!!


Produk Percubaan dgn Harga Promosi!!

Salam aura perjuangan, salam usahawan buat semua pejuang dan pengguna setia produk DCL (De Classic Life). DCL kini memperkenalkan produk-produk baru untuk dicuba oleh pengguna-pengguna setia produk hebat DCL. Semuanya dengan harga promosi!

Jom jengah apa produk baru DCL!

1. Ubat Gigi - Ubat gigi (treatment/rawatan) yang mengandungi bahan aktif istimewa iaitu B17, rumusan ajaib pertama di Malaysia untuk rawatan gigi, gusi dan mulut. Sementara pembungkusan siap, ia boleh dibeli hanya pada harga promosi RM9.90 – 200gm!
2. ADUKA – Jika bidadari adalah rumusan istimewa untuk wanita, kini ADUKA minuman berkhasiat hadir untuk lelaki. Harga promosi RM25.90!
3. Love Time Gel – Berfungsi untuk meningkatkan ‘pertahanan’ ejakulasi lelaki. Cara penggunaan: Sapu sedikit di urat bawah ‘senjata lelaki’ dan dipergelangan! Harga percubaan RM58.00!
4. Diabeherb Miracle Drinks (1 Liter) – Berfungsi memberi perlindungan maksima ke atas masalah kencing manis, darah tinggi, meningkatkan sistem buah pinggang, kencing tidak lawas dan menambah tenaga. Harga promosi RM90! Cara guna: 50ml – 2 atau 3 kali sehari
5. Girdle – Nak badan nampak cun tanpa menggeleber? Dapatkan Girdle pada harga promosi RM800 untuk saiz M, L, XL manakala RM900 untuk saiz XXL, XXXL!

Sekarang memang tengah meletup barang2 ni dikalangan pengguna2 setia dan usahawan2 DCL! Hari tu Haf nak ambil stok pun kena ‘Q’.. So, tunggu apa lagi? Tempah sekarang! Bayaran pos laju untuk penghantaran cuma RM10 sahaja!


Stokis & Pengedar DCL diperlukan!

Assalammualaikum wbth..

Salam perjuangan, salam penuh kasih buat semua pengunjung blog. Semoga kehidupan yang kita lalui hari ini lebih baik daripada semalam.

Sebagaimana dipaparkan dalam media massa dan media cetak, DCL terus berkembang dalam mengukuhkan kedudukannya sebagai syarikat MLM Bumiputera Islam yang gah di rantau Asia. Usaha dan semangat pejuang-pejuang DCL yang sentiasa memberikan komitmen yang tinggi, mencerminkan kehebatan DCL bukan sahaja melalui produk-produk hebat, halal dan berkualiti serta mampu dimiliki bahkan sentiasa diingatkan Pengasas 1 dan 2 DCL iaitu Dato Stapa Hj Omar dan Dato Azlina Che Abdullah untuk sentiasa mensyukuri nikmat Allah.

Pejuang-pejuang merangkap usahawan DCL sentiasa diingatkan untuk bersyukur, mengunjungi Kaabah bagi menzahirkan kesyukuran, sentiasa berkongsi nikmat melalui derma dll. Lantaran objektif utama DCL untuk membangun ekonomi ummah berdikari, ia merupakan satu perjuangan kita sebagai Melayu Bumiputera Islam untuk bangkit dalam dunia perniagaan.

Justeru itu, dengan platform yang terbina atas nama De Classic Life (DCL), syarikat yang kukuh dari aspek kewangan, pemimpin tersohor yang telah berkecimpung dalam arena MLM, ukhuwah yang terbina antara usahawan2 DCL, ditambah pula keunggulan produk DCL, Haf menjemput kepada semua bakal usahawan/pengedar yang berminat untuk menjadi stokis samada online atau offline menghubungi/SMS Haf di +019.288.5583.

Bakal2 usahawan(stokis)/pengedar DCL setiap negeri juga diperlukan untuk memenuhi dan menampung keperluan permintaan stok termasuklah di daerah/kawasan2 tempat tinggal anda!!
Bagi yang berniaga online, ini juga peluang anda untuk menambah pendapatan sampingan!

Untuk anda menjadi stokis, minimum modal yang diperlukan hanya RM5k sahaja! Stokis yg berdaftar dibawah kumpulan HafrazDCL juga akan disenaraikan mengikut negeri dan kawasan bagi memudahkan pengguna mendapatkan produk DCL!

Yang berminat juga digalakkan menghadiri kursus2, perjumpaan dan mesyuarat.. Anda boleh berdaftar menjadi ahli bersama HafrazDCL dan menjadi wakil DCL di kawasan tempat tinggal anda!! Berminat?? SMS Haf +6019.288.5583


Seminar 5M DCL

Seminar 5M DCL Kembali Lagi!!

Salam perjuangan, salam aura kasih sayang buat seluruh pejuang2 DCL. Anda semua dijemput untuk hadir menyertai Seminar 5M kelolaan CA Khalid Sabran seperti butiran berikut:

Tarikh: 18 Julai 2009
Masa: 9:30am – 05:30pm
Tempat: Wisma DCL (HQ), Wangsa Melawati
Yuran: RM35 SAHAJA

Jom bawa ahli2 downline anda!! Kita bakar semangat bersama dalam memperjuang dan memartabatkan semangat perjuangan DCL demi agama, bangsa dan negara!!

DCL, Lebih Adil, Lebih Sukses!! Jumpa di sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.